Xaralyn Clean Fire elektrische haarden

Xaralyn
Xaralyn Castello wand / inbouwhaard 73cm

Xaralyn
Xaralyn Levico 90 3-zijdige inbouwhaard 92cm

Xaralyn
Xaralyn Levico 120 3-zijdige haard 127cm

Xaralyn
Xaralyn Disegno 45" Wit wandhaard 114cm

Xaralyn
Xaralyn Disegno 45" Zwart wandhaard 114cm

Xaralyn
Xaralyn Disegno 50" Wit hanghaard 149cm

Xaralyn
Xaralyn Disegno 50" Zwart wandhaard 149cm

Xaralyn
Xaralyn Trivero 50" hanghaard 127cm

Xaralyn, de haard met toekomst

Xaralyn is een Nederlandse fabrikant van elektrische haarden en kachels. Hun bekendste product is de bio-ethanol haard met een keramisch binnenwerk. De mooiste haarden maar dan schoon! CO2 neutraal en zonder rookgassen. Makkelijk en overal te plaatsten sfeerhaarden. Haarden waarvoor geen geen rookkanaal nodig is.

Bio Ethanol haarden

Xaralyn is ruim 20 jaard bekend met de bio-ethanol sfeerhaard. De Xaralyn bio ethanol brander heeft als enige bio-ethanol haard zowel het DIN en EU keurmerk voor veiligheid. Xaralyn is zo overtuigd van de kwaliteit van hun product dat er een levenslange garantie op gegeven wordt.

Clean Fire System

Geen schoorsteen of rookkanaal en toch veilig open vuur? De Xaralyn bio ethanol brander met gepatenteerde keramische steen (keramische brander) geeft een heerlijke warmte en kan toegepast worden in bestaande open haarden, nieuwe projecten of in combinatie met een Xaralyn schouw. De keramische kern van de brander absorbeert de bio ethanol en zorgt voor een zeer zuinige en veilige verbranding.

Xaralyn elektrische haarden zijn van normale kwaliteit en onderscheiden zich met redelijk natuurlijke vlammen. Bovendien zijn de elektrische kachels en inbouwhaarden zuinig in verbruik en gebruiksvriendelijke bediening.

Xaralyn Showroom
De Striptekenaar 34 - A
1336 CM  ALMERE (NL)
Telefoonnummer 0031-36-8419959