Kalfire elektrische haarden

Kalfire
Kalfire E-55 inbouwhaard 125cm

Kalfire
Kalfire E-65 inbouwhaard 150cm

Kalfire elektrische sfeerhaarden

Kalfire is een vooraanstaand merk in de wereld van haarden, bekend om zijn innovatieve benadering van vuurbeleving. Met een passie voor vakmanschap en design biedt Kalfire state-of-the-art holografische haarden die een levensecht vuur creëren, zowel op het gebied van authentiek houtvuur als levensecht gasvuur.

De haarden van Kalfire belichamen tijdloze elegantie, waarbij moderne technologie samensmelt met een klassiek ontwerp. Het merk streeft naar perfectie, waarbij aandacht wordt besteed aan elk detail om een esthetisch en functioneel meesterwerk te creëren. Kalfire haarden bieden een unieke vuurervaring, waarbij de vlammen op een holografische manier tot leven komen, waardoor een warme en gezellige sfeer wordt gecreëerd.

Kalfire hologram haarden

Gemak staat hoog in het vaandel bij Kalfire en de haarden zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Met geavanceerde technologieën kunnen gebruikers eenvoudig genieten van de prachtige vlammen, terwijl ze profiteren van moderne gemakken zoals afstandsbediening en programmeerbare functies.

Kalfire Cinewall haarden

Kalfire blijft trouw aan zijn roots en omarmt de charme van een authentiek houtvuur, maar biedt tegelijkertijd de veelzijdigheid van een realistisch gasvuur. Deze eigenschappen zijn nu leverbaar in een elektrische variant, de E-55" en E-65". Deze beide modellen zijn geschikt in een mediawall of cinewall. Het merk overstijgt simpelweg functionaliteit en transformeert het concept van een haard in een kunstwerk dat warmte, comfort en esthetiek harmonieus combineert. Kalfire brengt vuur tot leven op een manier die zowel tijdloos als eigentijds is, waardoor het een prominente speler is in de wereld van luxe haarden.

Kalfire Showroom
De Striptekenaar 34 - A
1336 CM  ALMERE (NL)
Telefoonnummer 0031-36-8419959