Dru driezijdige Evolve hologram haard 130cm

Haarden merk: Dru

Dru Virtuo Evolve 130cm (Driezijdig)

De nieuwe elektrische haarden Virtuo Evolve van Dru zijn vanaf nu leverbaar! Deze DRU haarden zijn nog groener en nog realistischer. De elektrische haarden zijn zo ontwikkeld dat het vuur bijna niet te onderscheiden is van echt vuur. De Virtuo Evolve serie bestaat uit 6 toestellen die allen zorgen voor een volledige vuurbeleving in 3D, maar zonder de uitstoot van hout rook.

De unieke Evolve Flame technology -met opnames van echt houtvuur- in combinatie met het met houtsnippers gedecoreerde gloeibed zorgt voor een zeer realistische houtvuur beleving. Daarnaast heeft de haard dankzij het warmte-element van 1 tot 2 kW ook een verwarmingsfunctie. Lage en brede afmetingen maken de haarden zeer geschikt voor de populaire cinewalls. Zo is de DRU Virtuo Evolve altijd een stijlvolle toevoeging aan uw interieur.

Dankzij het plug & play systeem plaatst u de Virtuo Evolve eenvoudig op elke gewenste plek in huis. U heeft namelijk geen schoorsteen of afvoer nodig doordat de haard op elektriciteit werkt. Daarnaast heeft de Virtuo Evolve nauwelijks onderhoud nodig. Dat is onbezorgd genieten!

Afmetingen:
Dru Virtuo Evolve 100 Front
Dru Virtuo Evolve 100 3-zijdig
Dru Virtuo Evolve 130 Front
Dru Virtuo Evolve 130 3-zijdig
Dru Virtuo Evolve 180 Front
Dru Virtuo Evolve 180 3-zijdig

Dru elektrische inbouw haarden
De elektrische inbouw-haarden van DRU zijn door het levendige vuurspel en het geluid van knisperend hout echte sfeermakers! Daarnaast zijn de Virtuo inbouwhaarden te verkrijgbaar als fronthaard, hoekhaard en driezijdige sfeerhaard, zo past er altijd een DRU Virtuo in jouw woonkamer.

State of the Art sfeerhaarden
De elektrische haarden van DRU zijn uitgerust met vele innovatieve technieken. Met deze technieken kunt u bijvoorbeeld verschillende soorten vlambeelden instellen en maakt de kachel het geluid van een knisperend houtvuur. Door deze technieken is het vlammenspel bijna niet van echt houtvuur te onderscheiden. Daarbij zijn alle haarden voorzien van een afstandsbediening, zodat u vanaf de bank de haard naar uw wens kan instellen. Wat een elektrische haard zo gemakkelijk maakt, is dat de haard overal geplaatst kan worden in een ruimte met een stopcontact. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en u kunt al genieten van een gezellig vuurbeeld!

Sierhaarden Showroom
De Striptekenaar 34 - A
1336 CM  ALMERE (NL)
Telefoonnummer 0031-36-8419959
Bekijk onze openingstijden