Aflamo Senza Sfeerhaarden

De Aflamo Senza is een voordelige elektrische haard met een zeer dunne rand. Dit model Senza heeft géén verwarming. Het design van de Senza serie is bijzonder minimalistisch en industrieel door het weglaten van de kachelfunctie. Hierdoor ontstaan geen gaten en sparingen voor de warme lucht uitlaat.
Dit model is nieuw in de collectie en is één van de meest strakke inbouwhaarden voor onder een TV in een Cinewall. Geef uw woonkamer een knusse en warme uitstraling met de Senza sfeerhaard.

Aflamo Senza Serie elektrische haarden

Populaire elektrische haard in een Cinewall

De Senza elektrische haard is nieuw in de collectie van Aflamo. Het meest opvallende detail aan deze Senza is dat er geen kachel verwarming is ingebouwd. Dit geeft de wandhaard een strakke afwerking door toepassing van een dunne smalle rand die is verwerkt in de glas rand. De Senza No Heat is leverbaar in 6 verschillende afmetingen. De Senza 92cm, de Senza 115cm, de Senza 127cm, de Senza 153cm, de Senza 165cm, en de Senza 183cm. De Senza-serie heeft één van onze meest realistische vlammen, met 3 kleuropties (oranje, blauw en oranje & blauwe combinatie),  diverse kleuren onder houtset en vlam snelheid aanpasbaar. Inclusief houtset, Ice Crystals en witte kiezelstenen.

Geplaatst in Senza Cinewall Haarden.